Projecten

In de afgelopen periode hebben wij bij All in Wood al hele mooie projecten mogen doen voor onze tevreden klanten. Onze projecten zijn van inlands en regionaal hout. Met het inlands en regionaal hout van All in Wood gaat u ontbossing tegen, omdat wij gebruik maken van duurzaam bosbeheer.
Zo vindt er minder ontbossing plaats wat duurzamer is voor het milieu. Wij maken mooie eindproducten van dit soort hout. Neemt u gerust een kijkje en zie het eindresultaat van onze projecten

Exterieur

Interieur

Traditioneel vakmanschap

Ons bedrijf is ontstaan vanuit een passie voor hout. Sinds 2010 zijn wij gevestigd in Lelystad en hebben in deze jaren mooie projecten afgeleverd. Omdat wij met een visie werken om van bomen uit de buurt iets te maken, weten klanten ons te vinden als er een boom weggehaald moet worden. Wij leveren traditioneel vakmanschap en maatwerk in het proces van begin tot eind. Het proces begint met het oogsten van de boom, vervolgens het verzagen van de boom tot planken en balken, daarna begint het droogproces van het hout en tot slot verwerken wij het hout tot het eindproduct. Onze slogan is niet voor niets:

‘Van boom tot eindproduct.’

Een visie op hout

Voor een groot deel werken wij met inlands hout. Dat hout gebruiken wij om er een mooi product van te maken. Wist u dat ontbossing een bedreiging is voor het milieu en dat dit een wereldwijd probleem vormt? Door inlands hout te gebruiken laten we zien dat inlands hout goed omgezet kan worden tot een mooi eindproduct. Wat is er mooier dan van een boom een schitterend eindproduct te maken?

Wilt u meer informatie over wat wij kunnen doen voor u, van snijplank tot tuinhuis of ander soort maatwerk? U kunt contact met ons opnemen voor vrijblijvende informatie:

info@all-in-wood.nl
+31 (0)6 27 34 54 31