Boomzorg is belangrijk

Naast het feit dat wij hout hergebruiken en verwerken tot een product, staan wij ook garant voor goede boomzorg, want dit is belangrijk om een boom zo goed mogelijk tot z’n recht te laten komen. All in Wood levert boomzorg die te verdelen is in drie categorieën:

✔ Bomen snoeien;
✔ Bomen verwijderen;
✔ Bomen verwerken.

Deskundige boomzorg
Ons bedrijf is deskundig en ervaren, u kunt ervan uitgaan dat wij deskundige boomzorg leveren. U kunt bij ons terecht voor het weghalen van bomen en ook voor het onderhoud van bomen. Vanwege onze deskundigheid als het op boomzorg aankomt, staan wij erom bekend dat wij samen met de opdrachtgever naar de beste oplossing zoeken voor de boom. Wij hebben service hoog in het vaandel staan.

Snoeien en verwijderen van bomen

All in Wood beschikt over een team van vakmensen die hun vak verstaan als het om boomzorg gaat. Wij snoeien en verwijderen dan ook deskundig bomen. Wij helpen u graag om de boom zo goed mogelijk te helpen met onze jarenlange expertise en hulpmiddelen. En zodoende de boom op een goede manier in vorm te snoeien. Wij verwijderen niet alleen de boom maar voeren deze ook op een nette manier af indien gewenst.

Duurzaam hout
Onze slogan is niet voor niets: ‘Van boom tot eindproduct.’

Wij geloven in duurzaamheid, vinden het milieu belangrijk en zien in elke boom potentiële mogelijkheden voor een mooi eindproduct. Wij vinden het niet alleen een uitdaging maar het is ook onze visie om een weggehaalde boom zo min mogelijk kilometers te laten reizen, als hij geschikt is voor een fantastisch eindproduct. Zo hebben we al menig boom tot een uniek eindproduct gemaakt en daar zijn we als bedrijf trots op!

Meer informatie nodig?

U kunt contact met ons opnemen als u een boom of meerdere bomen gesnoeid of weggehaald wilt hebben. Wij komen graag langs om te bekijken wat er moet en kan gebeuren. In combinatie met uw wensen en ons advies, maken wij een vrijblijvende offerte op maat voor u.

Voor meer informatie:
info@all-in-wood.nl
+31 (0)6 27 34 54 31

Verhuur van houten producten

De verhuur plek voor unieke houten producten. Gemaakt met liefde van regionaal en inlands hout. Met onze houten meubels en accessoires creëer je een uitnodigende en warme sfeer op je event.