Tuinhuizen en meubels

All in Wood heeft ruime ervaring met het vervaardigen van producten zoals tuinhuizen, meubels en alles daartussenin. In elk eindproduct dat wij met zorg en liefde hebben gemaakt, voelt u onze passie voor het hout. Met deskundigheid en ervaring vervaardigen wij een stuk hout tot een prachtig product dat duurzaam is, of dit nu is voor binnen of voor buiten!

Oog voor kwaliteit en detail
Vanuit een passie voor hout zijn wij ons bedrijf begonnen. Wij zijn sinds 2010 gevestigd in Lelystad en hebben in deze periode – van wel liefst 12 jaar – mooie projecten afgeleverd, onder andere prachtige tuinhuizen. Wij leveren vakmanschap en maatwerk in het proces van begin tot eind, of dit nu om een klein of groot tuinhuis gaat een loftdeur of een handgemaakte houten tafel. Ons team heeft oog voor detail, kwaliteit en onze vakmensen weten waar zij over praten. Van tuinhuizen tot meubels, wij doen het met evenveel passie!

Voor binnen en buiten

All in Wood doet ook aan maatwerk. Samen met u gaan wij rond de tafel zitten voor een ontwerp die gebaseerd is op uw wensen en mogelijkheden. Zoals een handgemaakt buitenverblijf wat van alle gemakken is voorzien zodat u elke dag buiten kunt genieten. Of wat dacht u van een prachtige hardhouten loftdeur of een op maat gemaakte kast voor uw interieur? Wij realiseren uw idee tot een uniek en prachtig eindproduct, zowel voor binnen als buiten.

Wilt u meer informatie?
Door de uitgebreide kennis, creativiteit en liefde bij alle All in Wood vakmensen wordt er altijd maat werk geleverd. Hout heeft bijzondere eigenschappen en om deze te combineren met ons vakmanschap en onze creativiteit kunt u ervan gegarandeerd zijn dat u een origineel, prachtig en uniek product krijgt. U kunt contact met ons opnemen voor vrijblijvende informatie:

info@all-in-wood.nl
+31 (0)6 27 34 54 31