Veranda laten bouwen Laren

Onze slogan luidt ‘Van boom tot eindproduct’. U kunt dus een veranda laten bouwen in Laren die wellicht is gemaakt van bomen bij u uit de buurt. Wij werken met verschillende soorten duurzaam inlands en regionaal hout. Wij gebruiken dit hout om een prachtig product te maken waar u lang plezier van heeft. Het product wordt door ons gezaagd en gemaakt van begin tot eind. Door onze ervaring kunnen wij maatwerk leveren en bent u gegarandeerd dat de veranda die u laat bouwen in Laren ‘one of a kind’ is.

Een uitdaging
Bij All in Wood zien wij het als een uitdaging om het hout zo min mogelijk kilometers te laten reizen tussen de plaats is waar deze is verwijderd en waar uiteindelijk het eindproduct wordt afgeleverd. Hoe mooi zou het dus zijn om die ene boom die het uitzicht op uw tuin ontneemt te laten verwijderen door ons, om vervolgens deze in uw veranda weer te hergebruiken?

Snoeien en verwijderen van bomen - boomonderhoud Lelystad

All in Wood is sinds 2010 gevestigd in Lelystad en hebben – in deze periode van 12 jaar – prachtige projecten afgeleverd. Omdat wij met liefde en plezier werken om van bomen uit de buurt iets te maken, weten klanten ons te vinden als ze een veranda willen laten maken in Laren en regio. Wij leveren vakmanschap en maatwerk van begin tot eind. Dit begint met een ontwerp van uw veranda. Wij bespreken samen de mogelijkheden en uw wensen en vervolgens maken wij de veranda geheel op maat voor u.

Een duurzame veranda
Wij geloven niet in verspilling en hout is duurzaam materiaal. Daarnaast vinden wij het milieu belangrijk en zien in elke boom potentiële mogelijkheden voor een fantastische veranda waar u lang plezier van heeft. Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om een veranda te laten bouwen in regio Laren of wilt u een afspraak maken?

Voor meer informatie:
info@all-in-wood.nl
+31 (0)6 27 34 54 31

Stuur ons een bericht