Veranda laten bouwen Almere

‘Van boom tot eindproduct’, dat is onze slogan. U kunt dus een veranda laten bouwen in Almere die misschien wel is gemaakt van bomen die eerst bij u in de regio stonden. Wij werken namelijk met duurzaam inlands en regionaal hout. Wij gebruiken dit hout om een product te maken waar u lang plezier van heeft. Het product wordt door ons gezaagd en gemaakt zodat het hout een tweede leven krijgt.

Onze visie op hout
Bij All in Wood hebben wij een visie. We zien het als een uitdaging het hout zo min mogelijk kilometers te laten reizen tussen de plaats waar deze verwijderd is en waar uiteindelijk het eindresultaat wordt afgeleverd. Het zou zomaar kunnen dat we die ene boom die het uitzicht op uw tuin ontneemt, kunnen gebruiken voor uw nieuwe veranda.

Een ervaren team - veranda laten bouwen Almere

All in Wood is ontstaan vanuit een passie voor hout en sinds 2010 gevestigd in Lelystad. Wij hebben in deze periode van 12 jaar unieke projecten mogen doen. Ons team levert kwaliteit en maatwerk van a tot z. Wij gaan met u rond de tafel zitten voor een ontwerp van uw veranda. Wij bespreken samen de mogelijkheden en uw wensen. Vervolgens maakt ons ervaren team een veranda waar u lang plezier van heeft.

Functioneel en duurzaam
Verspilling van hout komt niet in onze vocabulaire voor. Hout is duurzaam en kan dus een heel leven mee. Daarnaast vinden wij het milieu belangrijk en zien in elke boom potentiële mogelijkheden voor een fantastische veranda waar u lang plezier van heeft.

Afspraak maken
Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om een veranda te laten bouwen in regio Almere of wilt u een afspraak maken om met ons de mogelijkheden te bespreken?

U kunt e-mailen of bellen, wij staan u graag te woord!
info@all-in-wood.nl
+31 (0)6 27 34 54 31

Stuur ons een bericht