Tuinhuizen laten bouwen Almere

U kunt met een gerust hart het bouwen van tuinhuizen in Almere en regio aan ons overlaten. Een tuinhuis laten bouwen in Almere misschien wel is gemaakt van bomen die eerst bij u in de omgeving stonden. Wij gebruiken namelijk hout dat bij u uit de buurt komt.

Wij werken met een visie op hout
All in Wood heeft een visie. Het is en blijft een uitdaging voor ons om hout te gebruiken bij u uit de regio. Wij willen hout gebruiken dat zo min kilometers moet afleggen tussen de plaats waar het is verwijderd en waar uiteindelijk het tuinhuis wordt gebouwd. Het zou dus kunnen zijn dat we een boom gebruiken die altijd een dorp verderop in de tuin stond.

Kwaliteit voorop - Tuinhuizen laten bouwen in Almere

Vanuit de liefde voor hout is All in Wood ontstaan en wij zijn in 2010 begonnen als bedrijf in Lelystad. In 12 jaar hebben we mooie tuinhuizen mogen maken. Ons team levert maatwerk van ontwerp tot het bouwen van tuinhuizen in Almere en omgeving. Als u een afspraak maakt, gaan wij samen met u aan tafel zitten voor een ontwerp van uw tuinhuis en bespreken dan graag samen met u de mogelijkheden en uw eventuele wensen. Ons ervaren team van timmerlieden en bouwers gaan aan de slag om een tuinhuis te bouwen waar u lang van kunt genieten.

Duurzaam materiaal
Wij geloven niet in verspilling van hout. Hout is duurzaam materiaal en kan erg lang mee. Het milieu is belangrijk en wij zien in veel bomen potentiële mogelijkheden voor een mooi tuinhuis.

Afspraak maken
Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om een tuinhuis laten bouwen in regio Almere? Of wilt u een afspraak maken om met ons de mogelijkheden te bespreken?

U kunt e-mailen of bellen, wij denken graag met u mee!
info@all-in-wood.nl
+31 (0)6 27 34 54 31

Stuur ons een bericht