Tuinhuizen laten bouwen Lelystad

‘Van boom tot eindproduct’ is onze slogan waar we trots op zijn! U kunt een tuinhuis laten bouwen in Lelystad, die misschien wel is gemaakt van bomen die eerst bij u in de omgeving stonden. Wij gebruiken dit hout om een tuinhuis te kunnen maken waar u lang van kunt genieten.

Hout uit uw regio
Bij All in Wood hebben wij een visie. Het is een uitdaging voor ons om hout te gebruiken bij u uit de regio. De boom zo min kilometers te laten reizen tussen de plaats is waar deze verwijderd is en waar uiteindelijk het tuinhuis wordt gebouwd. Het zou dus kunnen dat we een boom kunnen gebruiken die van een van uw naaste buren uit de tuin komt.

Kwaliteit en maatwerk - Tuinhuizen laten bouwen in Lelystad

All in Wood is ontstaan vanuit liefde voor hout en wij zijn in 2010 begonnen als bedrijf in Lelystad. In deze periode van 12 jaar, hebben we mooie tuinhuizen mogen maken. Ons team levert kwaliteit en maatwerk in het ontwerpen tot bouwen van tuinhuizen in Bussum en regio. De eerste stap is samen met u aan tafel zitten voor een ontwerp van uw tuinhuis. Wij bespreken samen de mogelijkheden en uw wensen. Daarna gaat ons team aan de slag om een tuinhuis te bouwen waar u lang plezier van heeft.

Hout is duurzaam
Verspilling van hout staat niet in ons woordenboek. Hout is duurzaam materiaal en kan een heel leven mee. Ook vinden wij het milieu belangrijk en zien hierom in veel bomen potentiële mogelijkheden voor een mooi tuinhuis.

Afspraak maken
Neem vrijblijvend contact voor uw ideale tuinhuis in Lelystad regio?

U kunt e-mailen of bellen indien u meer informatie wilt hebben of als u direct een afspraak wilt maken:
info@all-in-wood.nl
+31 (0)6 27 34 54 31

Stuur ons een bericht