Tuinhuizen laten bouwen Laren

‘Van boom tot eindproduct’ is onze slogan. Tuinhuizen laten bouwen in Laren kunt u aan ons overlaten. Wij gebruiken de juiste inlandse houtsoorten om een authentiek, duurzaam en verantwoordelijk om een tuinhuis te kunnen maken waar u levens lang plezier van heeft.
Het tuinhuis wordt door ons gemaakt zodat het hout een tweede leven krijgt.

Onze visie op hout
Bij All in Wood hebben wij een visie. We zien het als een uitdaging het hout zo min mogelijk kilometers te laten reizen tussen de plaats waar deze verwijderd is en waar uiteindelijk het eindresultaat wordt afgeleverd. Het zou zomaar kunnen dat we die ene boom die het uitzicht op uw tuin ontneemt, kunnen gebruiken voor een tuinhuis.

Tuinhuizen laten bouwen Laren -
Een ervaren team

All in Wood is ontstaan vanuit een passie voor hout en sinds 2010 gevestigd in Lelystad. Wij hebben in deze periode van 12 jaar mooie tuinhuizen mogen maken. Ons team levert kwaliteit en maatwerk van a tot z. Wij gaan met u rond de tafel zitten voor een ontwerp van uw nieuwe tuinhuis. Wij bespreken samen de mogelijkheden en uw wensen. Vervolgens maakt ons ervaren team een tuinhuis waar u lang plezier van heeft.

Functioneel en duurzaam
Verspilling van hout staat niet in onze vocabulaire. Hout is duurzaam en kan dus een heel leven mee. Daarnaast vinden wij het milieu belangrijk en zien in elke boom potentiële mogelijkheden voor een mooi tuinhuis waar u lang plezier van heeft.

Afspraak maken
Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om een tuinhuis te laten bouwen in Laren en regio? Of wilt u een afspraak maken om met ons de mogelijkheden te bespreken?

U kunt e-mailen of bellen, wij staan u graag te woord!
info@all-in-wood.nl
+31 (0)6 27 34 54 31

Stuur ons een bericht