Het ontstaan van ons bedrijf

All in Wood is begonnen uit passie voor het vak, voor het hout en mogelijkheden om van hout iets prachtigs te creëren. Wij zijn een bedrijf dat creatieve producten maakt van hout. Wij leveren maatwerk en luisteren naar wat onze opdrachtgevers voor ogen hebben. Noe Priem is in 2010 gestart met All in Wood en sinds 2011 is het bedrijf met een werkplaats gevestigd in Lelystad.

Een visie op hout
Voor een groot deel werken wij bij All in Wood met inlands en regionaal hout. Het hout gebruiken wij om er een mooi product van te maken. Wist u dat ontbossing een bedreiging is voor het milieu en dat dit een wereldwijd probleem vormt? Door inlands hout te gebruiken willen wij laten zien dat veel soorten hout omgezet kunnen worden tot een mooi eindproduct.

Ons team van vakmensen
Ons team bestaat stuk voor stuk uit vakmensen met een liefde voor hout. Samen bundelen wij onze expertise en creativiteit om duurzame producten te maken.

Wij leveren maatwerk
Ons bedrijf gelooft in duurzaamheid en dus verwerken wij het product van het begin tot het eind zelf. Kort gezegd betekent dit dat de boom wordt verzaagd en gemaakt tot een mooi eindresultaat waar u nog jaren plezier van kunt hebben. Hierdoor is het afvalpercentage van het hout vele malen lager en dus goed voor het milieu. All in Wood is door kennis, creativiteit en liefde voor het hout in staat om maatwerk te leveren. Hout heeft bijzondere eigenschappen en door deze te combineren met ons vakmanschap en onze creativiteit, bent u ervan gegarandeerd dat u een origineel, prachtig en uniek product krijgt. Wilt u meer informatie over inlands hout en hoe we dit voor u op maat kunnen maken? U kunt contact met ons opnemen voor vrijblijvende informatie:

Voor meer informatie:
info@all-in-wood.nl
+31 (0)6 27 34 54 31

Verhuur van houten producten

De verhuur plek voor unieke houten producten. Gemaakt met liefde van regionaal en inlands hout. Met onze houten meubels en accessoires creëer je een uitnodigende en warme sfeer op je event.