Over ons

Geschiedenis All in Wood

All in Wood is een bedrijf dat creatieve producten maakt van hout, speciaal op maat en naar de wensen van de opdrachtgevers. Dit bedrijf  is opgericht in november 2010 door meubelmaker Noe Priem.  Sinds 2011 is het bedrijf gevestigd op de Vaartweg in Lelystad. Hier heeft All in Wood een werkplaats.


Visie All in Wood

Bij All in Wood werken wij voor een groot deel  met  hout dat normaal zou worden vernietigd. Dit hout wordt door ons gebruikt en er wordt een mooi product van gemaakt. Als we wereldwijd kijken naar de ontbossing is dat een bedreiging voor het milieu. Met All in Wood  maken wij gebruik van inlands hout. Hiermee willen wij laten zien dat wat voor de huidige industrie afval is, goed kan worden omgezet in een mooi eindproduct.
Wij verwerken het product van het begin tot het eind. Dit betekent dat de boom wordt verzaagd en gemaakt  tot een gericht product.  Hierdoor is het afvalpercentage van het hout vele malen lager. All in Wood is door kennis en creativiteit in staat om maatwerk te leveren. De bijzondere eigenschappen van het hout, gecombineerd met onze creativiteit garandeert een origineel, uniek product. Heeft u een boom in uw tuin staan die daar niet langer kan blijven staan, dan maken wij daar graag een mooi product van. U kunt contact met ons opnemen voor vrijblijvende informatie.