Houten meubels maken Almere

U kunt door ons uw houten meubels laten maken in Almere. Het leuke is dat deze wellicht zijn gemaakt van bomen bij u uit de buurt. Wij werken namelijk met verschillende soorten duurzaam inlands en regionaal hout. Wij gebruiken dit hout om onder andere prachtige meubels te kunnen maken waar u lang plezier van heeft. Elk meubelstuk wordt door ons gezaagd en gemaakt, van begin tot eind. Door onze ervaring kunnen wij maatwerk leveren en bent u gegarandeerd dat uw meubelstuk uniek is.

De visie van ons bedrijf
Bij All in Wood zien wij het als een uitdaging het hout zo min mogelijk kilometers te laten reizen tussen de plaats waar deze verwijderd is en waar uiteindelijk het eindproduct wordt afgeleverd. Hoe mooi zou het dus zijn om die ene boom die het uitzicht op uw tuin ontneemt te laten verwijderen door ons, om er vervolgens een mooi meubelstuk van te laten maken in Almere? Denk aan een eettafel, tv meubel of badkamer meubel.

Wij bezitten vakmanschap - houten meubels maken Almere

All in Wood is sinds 2010 gevestigd in Lelystad en wij hebben in deze periode van 12 jaar prachtige meubelstukken mogen maken. Wij leveren vakmanschap van begin tot eind. Wij bespreken samen de mogelijkheden en uw wensen, om vervolgens een meubel te maken die precies bij uw interieur past.

Duurzaam materiaal
Hout is duurzaam materiaal en bijna altijd te recyclen, daarnaast vinden wij het milieu belangrijk en dus zien wij graag in elke boom potentiële meubelstukken. Dit kan een lijst voor een grote spiegel zijn of een mooie tafel waaraan u met heel het gezin gezellig kunt eten. Zo veel mogelijkheden om van hout een meubelstuk te laten maken dus!

Neem vrijblijvend contact met ons op als u op een maat gemaakt houten meubel zoekt?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen:
info@all-in-wood.nl
+31 (0)6 27 34 54 31

Stuur ons een bericht