Boomverzorging Lelystad

Naast het feit dat wij hout hergebruiken en verwerken tot een product, staan wij ook garant voor goede boomverzorging in Lelystad en regio. Goede boomverzorging is belangrijk zodat de vorm en gezondheid van de boom geoptimaliseerd wordt. All in Wood levert verschillende soorten boomzorg:

✔ Bomen snoeien;
✔ Bomen verwijderen;
✔ Bomen verwerken.

Deskundige boomzorg – boomverzorging Lelystad

Ons bedrijf is deskundig en ervaren, u kunt er met een gerust hart van uitgaan dat wij deskundige boomverzorging leveren in regio Lelystad. U kunt bij ons terecht voor het weghalen van bomen en ook voor het onderhoud van gezonde bomen. Vanwege onze deskundigheid als het op boomverzorging aankomt helpen u wij graag om de boom zo goed mogelijk te verzorgen met onze specifieke hulpmiddelen. En zodoende de boom op een goede manier in vorm te snoeien. Wij verwijderen niet alleen de boom, maar voeren deze ook op een nette manier af indien gewenst.

Snoeien en verwijderen van bomen - Boomverzorging Lelystad

All in Wood beschikt over een team van professionals die hun vak verstaan als het om boomverzorging in Lelystad en regio gaat. Wij snoeien en verwijderen dan ook deskundig bomen. Wij helpen u graag om de boom gezond te krijgen en deze keurig in vorm te snoeien. Voor het verwijderen en het afvoeren van de boom bent u ook bij ons aan het goede adres.

Duurzaam hout
Wij geloven in duurzaamheid, vinden het milieu belangrijk en zien in veel bomen potentiële mogelijkheden voor een ongelooflijk mooi eindproduct. Wij vinden het niet alleen een uitdaging, maar het is ook onze visie om een weggehaalde boom zo min mogelijk kilometers te laten reizen als hij geschikt is voor een fantastisch eindproduct. Zo hebben we al menig boom tot een uniek eindproduct gemaakt en daar zijn we als bedrijf trots op!
‘Van boom tot eindproduct.’

Neem vrijblijvend contact op
U kunt contact met ons opnemen als u een boom of meerdere bomen gesnoeid of weggehaald wilt hebben. Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat er moet en kan gebeuren wat betreft boomverzorging in Lelystad en regio.

Stuur ons een bericht