Boomonderhoud Lelystad

Naast het feit dat wij hout hergebruiken en verwerken tot een product, staan wij ook garant voor goed boomonderhoud in Lelystad en regio. Een goede verzorging en onderhoud van een boom is belangrijk. Dit bevordert de gezondheid van de boom en zorgt voor een betere leef omgeving.
All in Wood levert verschillende soorten boomonderhoud:

✔ Bomen snoeien;
✔ Bomen verwijderen;
✔ Bomen verwerken.

Deskundig boomonderhoud
All in Wood is deskundig en ervaren, u kunt er dus van uitgaan dat wij deskundig boomonderhoud leveren in Lelystad en regio. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud van gezonde bomen, maar ook voor het weghalen van bomen. Vanwege onze jarenlange ervaring als het op onderhoud van bomen aankomt, staan wij erom bekend dat wij er alles aan doen om een boom gezond te houden en dat wij service hoog in het vaandel hebben staan.

Snoeien en verwijderen van bomen - boomonderhoud Lelystad

All in Wood beschikt over een team van professionals die hun vak verstaan als het gaat om boomonderhoud in Lelystad en regio. Wij snoeien en verwijderen bomen dan ook op ervaren en volkomen veilige manier. Wij helpen u graag om de boom gezond te houden of te krijgen, en om deze keurig in vorm te snoeien. Voor het verwijderen en het afvoeren van de boom bent u ook bij ons aan het goede adres.

Duurzaam hout
Wij geloven niet in verspilling en hout is duurzaam materiaal. Daarnaast vinden wij het milieu belangrijk en zien in elke boom potentiële mogelijkheden voor een mooi en uniek eindproduct. Wij vinden het niet alleen een uitdaging, maar het is ook onze visie om een weggehaalde boom zo min mogelijk kilometers te laten reizen als hij geschikt is voor een mooi en uniek eindproduct. Zo hebben we al menig boom tot een schitterend eindproduct gemaakt en daar zijn we als bedrijf trots op!

‘Van boom tot eindproduct.’

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen
U kunt altijd contact met ons opnemen als u een boom of meerdere bomen gesnoeid wilt hebben. Ook verwijderen wij bomen en voeren deze eventueel direct af voor u. Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat er moet en kan gebeuren betreft het boomonderhoud in Lelystad en regio.

Voor meer informatie:
info@all-in-wood.nl
+31 (0)6 27 34 54 31

Stuur ons een bericht